2012. július 1., vasárnap

Szülinap in Österreich part 2.


Szóval kicsit bővebben a szülinapomról. Az anyuka már előző nap mondta, hogy nyugodtan menjünk ahova akarunk, mert ők az Opa névnapi bulijára hivatalosak. Reggel lementünk kajálni, mikor a mami odajött boldog szülinapot kívánt és mivel tudott a hegyezős tervünkről a kezembe nyomott 50 eurót, hogy itt a lóvé az útra, meg együnk vmi ebédet. Nagy hálálkodások közepette eltettem a pénzt, majd odajöttek a gyerekek és ők is boldog szülinapot kívántak. Nagyon cukik voltak! 

Aztán összeszedtük magunkat és elindultunk a Bergbahnhoz, irány fel a hegyre!! Kicsit gyomoridegem volt, hogy ilyen magasra felmegyünk és gyakorlatilag egy kifeszített kötél tartja csak a kis kocsikat, de semmi gáz nem volt, 10 perc alatt (ami akkor kb fél órának tűnt) felértünk a hegyre, majd jó turistákhoz illően leálltunk pózolni mindenféle háttér előtt. Dél körül megéheztünk, több száz fotó elkészülte után lelibegőztünk a hegyről, majd irány a meki. Mióta nem merek otthon netezni és kiderült, hogy tele van a meki magyarokkal, egyre gyakrabban fordulok meg itt. Így összegezve a tényeket: az internet hízlal és nagyon egészségtelen!:D


Délután mikor hazamentünk egy nagyon kellemes meglepetés fogadott. Kaptam egy szülinapi kis csomagot a családtól. Egy fotóalbum volt benne, szerencsére nem szűkölködök képekben, biztosan sikerül majd megtölteni! 
Este pedig bulizni indultunk I-vel, de előtte még a napi rajzolás-adagot letoltam O-val. Egy Londont idéző kocsmában kezdtünk, ahol meglepően olcsó volt a sör! Aztán továbbálltunk a városi tűzoltófesztiválra. Kb akkora party volt, mint a Jahrmarkt-on tavaly! Nagyon király volt, minden hímneműn Lederhose (korra való tekintet nélkül), a lányokon pedig Drindl. I pont kifejtette, hogy annyira király a hangulat, hogy ha idejönne egy papa ő tuti elmenne vele táncolni. Amint ezt kimondta odajött egy papa hozzám és táncolni invitált, mondtam, h talán később, addig vigye I-t, na de csak nem hagyott békén, elmentem vele. Mint kiderült, úgy táncolok, mint egy echte tiroli:D A papi rögtön átkeresztelt Piroskára, majd egész este lerázhatatlanná vált. Mivel többet nem akartunk táncolni vele, ezért inkább fogtuk magunkat és leléptünk haza. Elég jó buli volt azért!






Vasárnapi program pedig Schwarzsee nézés és strandolás! 
Ez itt I, amint éppen bombát ugrik. :D







Magyar turista persze pózol mindenhol, így a vízben is: 



És még pózer-pajtim is akadt:D

2 megjegyzés:

  1. örülök, hogy az FKK fotó végül nem került fel xDDD

    VálaszTörlés
  2. Látom a ,bombát, kellő távolságból nézted végig. És ha jól érzékelem egy kis optikai zoom is bejátszik a képben :P :D

    VálaszTörlés